Om oss

Side Image

Om oss

Eivind Haukjem AS ble etablert i 1988 og idag har bedriften 30 ansatte. Haukjem Blikkenslager AS holder til i egne lokaler, sentralt på Gulskogen i Drammen samt en egen avdeling på Kongsberg. Bedriften har helt siden oppstarten hatt fokus på nytenkning, opplæring og formalisering av ansattes kompetanse.

For våre kunder gir det en visshet om at vi leverer tjenester av høy kvalitet og er serviceorientert. Vi har med årene opparbeidet en solid referanseliste som består av både offentlige- og private selskaper, borettslag samt små og store bolighus.

Vi har kompetanse for gjennomføring av store, krevende fasadearbeider. Vårt arbeidsområde er først og fremst blikkenslagerarbeider som spenner fra båndtekkinger og fasader i alle typer metaller, til mindre serviceoppdrag. I tillegg til komplette tak-omlegginger for borettslag og private. Vårt nedslagsfelt innen blikkenslagerarbeid dekker primært aksen Oslo, Drammen og Kongsberg, men vi leverer store prosjekter og et bredt spekter av tjenester over hele Østlandsområdet. 

Lærlingbedrift

Side Image

Lærlingbedrift

Blikkenslageren er en håndverker som først og fremst jobber med metall og andre såkalte tynnplateproduker. Tynne plater av for eksempel stål, sink, kobber og aluminium bearbeides og formes så de får en funksjon. Som blikkenslager setter du ditt varige preg på bybildet, og vi mener dette er et yrke man kan være stolt av. Det krever en god porsjon tålmodighet å bli en dyktig blikkenslager og som lærling hos oss får du prøvd deg innen områder som: tynnplateteknikk, ventilasjonsteknikk, verkstedproduksjon og HMS.

Les mer om hvordan du kan bli lærling hos oss her.